Booking af lokale til foredrag eller møder

Hos Spor 3 har vi nogle lokaler, som også kan lejes til eksterne aktiviteter, det vil sige af folk som ikke i forvejen er beboere i huset.

Vi har et café lokale som kan anvendes til foredrag eller møder. Der kan være ca. 40 personer alt afhængig af hvad der skal foregå. Hvorvidt det kan anvendes afhænger af, om det kan passes ind med de øvrige aktiviteter i huset. Det finder vi ud af når du henvender dig.

Vi har et Mødelokale som ofte kan bookes i dagtimer og kan rumme 6-8 personer.

Vi har projektor og adgang til internet samt kaffe og the. Ønsker du yderligere forplejning, skal du stå for dette.

Kontakt ved booking

Claus Langer

M:  28 88 56 55

E: [email protected]

Eller

Kristian Emborg

M: 25 33 44 47

E: [email protected]

Spor 3 er fyldt med engagerede og imødekommende mennesker. Her er et fedt drive, samtidig med at der er smadder hyggeligt.

SPOR 3 er et sted, hvor der er højt til loftet – hvor drømme og idéer har mulighed for at flyve og udfolde sig. SPOR 3 er et arbejdsfællesskab, hvor der er risiko for at få nye kreative venskaber. Hér er rammerne for at udleve din iværksætterdrøm i fællesskab med andre.

Har været beboer siden Spor 3 startede i juni 2017. Her er gode lokaler i hyggelige omgivelser, krydret med godt netværk og masser af fællesskab på tværs af brancher. Det er virkelig både kontor og fællesskab.

Jeg har startet vores virksomhed, Vores IT, med 2 andre jeg mødte her på Spor 3. Her er rummelighed og højt til loftet, og hvis noget skal sættes i gang, så bliver det sat i gang. Her sker noget, og vi krydsbestøver hinanden…